Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
U Cluj a învins Politehnica Iași într-o partidă de verificareRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Mar 2016

U Cluj a învins Politehnica Iași într-o partidă de verificare

Pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, Universitatea Cluj a întâlnit nou-promovata în SuperLiga CEC Bank, Politehnica Iași, într-o partidă de verificare, ambele echipe pregătindu-se pentru debutul în Cupa României.

Asa cum de fapt anticipa dupa partida cu Stiinta Baia Mare, antrenorul Bogdan Cantor a mizat pe tinerii din lotul studentilor ardeleni, in primele 50 de minute practic Univeristatea Cluj a utilizat echipa secunda. Tehnicianul alb-negrilor s-a aratat multumit de evolutia acestora in special de modul cum au exploatat acesta sansa de a-si dovedi calitatile in vederea unui loc in primul XV.

Din cauza terenului greu care a dus la mai multe accidentari, planul ardelenilor de a juca pana la capat cu echipa secunda nu s-a materializat, astfel ca in ultimele 30 de minute au intrat jucatorii de obicei titulari, cei pe care se va miza si in prima etapa din Cupa Romanei.

Politehinica Iasi a dat o replica pe masura, iar George Sava, noul antrenor al studentilor din Copou a putut vedea la lucru lotul de jucatori de care dispune, mai putin pe Dorogan, Orghianu, Mahu si Golubenco, toti convocati la nationala Moldovei pentru partida cu Belgia din CEN Divizia 1B, respectiv Ignea si Plai accidentati.

Iesenii au condus cu 5-0 inca din minutul 8, dupa incercarea marcata de Drusca, dar Universitatea Cluj a trecut in avantaj, un eseu de penalizare si un altul izbutit de Savu ducand scorul la 14-5, pentru ca apoi Politehinca sa revina cu finalizarea din terenul de tinta a lui Deliu, trasformata de Barbu. Pentru alb-negri Dinu a mai batut o data defensiva adversa si astfel s-a conturat rezultatul final, 26-12.

Universitatea Cluj si Politehnica Iasi vor debuta in Cupa Romaniei pe 19 marie cand, clujenii pe stadionul din Complexul Ghencea impotriva Stelei, iar studentii din Copou tot in deplasare avand ca adversara Stiinta Baia Mare.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby