Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Ciclism
Turul Dobrogei gata de startSportPictures.eu
11 Iun 2014

Turul Dobrogei gata de start

În perioada 12-15 iunie, în județul Constanța va avea loc o nouă ediție a Turului Dobrogei la ciclism, competiția aflată în îngrijirea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, în colaborare cu Consiliul Județean Constanța, Primăria Constanța, Clubul de ciclism 2000 Bilal Constanța și Federația Română de Ciclism.

Competiția rezervată sportivilor licențiați va fi compusă dintr-un prolog și patru etape în linie. Paralel, se va desfășura și o competiție pentru amatori, care va avea un prolog și două etape în linie.

Iată programul complet:
 

Joi, 12 iunie, dimineața de la ora 10,00 va avea loc un prolog contratimp individual, în Mamaia, între Hotelul Caraiman și Aqua Magic, în lungime totală de 5 km, pentru ca după-amiază, de la ora 15,00, când are loc startul festiv din fața Sălii sporturilor din Constanța, iar la ora 15,30 startul tehnic, de la borna 5+500 de pe DN39, este programată prima etapă în linie, pe 80 km, pe traseul Constanța-Cumpăna-Agigea-Eforie Nord-Eforie Sud-Mangalia și retur.

Vineri, de la ora 10,30 se dă startul în etapa a 2-a, Constanța-Agigea-Techirghiol-Movilița-Topraisar-Mangalia-Constanța (130 km), pentru ca sâmbătă să se dispute etapa a 3-a, Constanța-Valul lui Traian-Adamclisi-Constanța (120 km, pe DN3).

Competiția, la care participă cei mai buni sportivi din România, echipe din Bulgaria și Republica Moldova, se încheie duminică, 15 iunie, cu un circuit pe Bulevardul Aurel Vlaicu, 30 km, sub forma unui criterium cu sprinturi intermediare la 5 tururi, câștigătorul fiind desemnat prin adițiune de puncte.

Alte știri din Ciclism