Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Turneul Campionilor: Tecău și Rojer păstrează șanse de calificare în semifinaleAFP / Mediafax Foto
13 Nov 2019

Turneul Campionilor: Tecău și Rojer păstrează șanse de calificare în semifinale

O victorie contra columbienilor Juan Sebastian Cabal și Robert Farah, liderii clasamentului ATP la finalul acestui sezon competițional, era absolut necesară pentru Horia Tecău și Jean-Julien Rojer în cursa pentru unul dintre primele două locuri ale grupei Max Mirnyi din cadrul Nitto ATP Finals 2019.

După ce au pierdut prima partidă disputată în O2 Arena din Londra contra dublului german format din Kevin Krawietz și Andreas Mies, perechea româno-olandeză a câștigat greu, scor 6-2, 5-7, 10-8 jocul de astăzi și ultimul joc din grupă, cel contra francezilor Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut, devine capital pentru calificarea în semifinale. Horia și Juls au controlat autoritar primul set și după ce au reușit să rupă în două rânduri serviciul lui Cabal în special pe retururile tăioase ale compatriotului nostru au închis primul act după 28 de minute. În actul secund s-a mers cap la cap până la 5-5, atunci când Farah a adus o minge de break perechii sud-americane pe lansarea lui Rojer, șansă convertită în punctul următor de colegul său. Cabal a servit perfect în ghemul următor și după 46 de minute a închis setul și a trimis partida în decisiv. Super-tiebreak-ul a avut parte de o desfășurare dramatică, cu Tecău/Rojer conducând cu 3-0 și 6-2, apoi Cabal/Farah au egalat la 6 și presiunea a trecut pe umerii perechii româno-olandeze, care însă au strâns rândurile de la 7-8 și cu trei puncte consecutive au închis partida în favoarea lor cu un punct făcut de Horia la retur pe serviciul lui Farah.

Așadar, campionii din 2015 păstrează intacte șansele de calificare în semifinale și așteaptă cu interes rezultatul partidei dintre Krawietz/Mies și Herbert/Mahut pentru calculele dinaintea ultimei runde.

Alte știri din Tenis de câmp