Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Turneul Campionilor: Final de sezon pentru Tecău și RojerMircea Roșca / SportPictures.eu
15 Nov 2019

Turneul Campionilor: Final de sezon pentru Tecău și Rojer

Un set a făcut diferența în clasamentul grupei Max Mirnyi din cadrul Nitto ATP Finals 2019 și columbienii Juan Sebastian Cabal și Robert Farah, liderii clasamentului ATP la finalul acestui sezon competițional, au obținut in extremis calificarea în semifinale în detrimentul perechii Horia Tecău/Jean-Julien Rojer.

Învingători în partida directă, Horia și Juls aveau nevoie de un set în meciul de astăzi contra francezilor Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut pentru a termina pe locul secund în situația în care sud-americanii trecuseră în minim de seturi de dublul german format din Kevin Krawietz și Andreas Mies și îi eliminaseră din cursa pentru unul dintre primele două locuri ale grupei. În O2 Arena din Londra, perechea româno-olandeză a pierdut, însă, cu scorul de 3-6, 6-7 (4) și jocul rezultatelor îi lasă pe locul 3 la finalul grupei și, implicit, pun punct sezonului.

Alte știri din Tenis de câmp