Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Turneul Campionilor: Debut cu stângul pentru Tecău/RojerMircea Roșca / SportPictures.eu
11 Nov 2019

Turneul Campionilor: Debut cu stângul pentru Tecău/Rojer

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au fost învinși în prima partidă pe care au disputat-o în grupa Max Mirnyi din cadrul Nitto ATP Finals 2019, titulatura oficială a Turneului Campionilor ce se desfășoară în O2 Arena din Londra.

Perechea româno-olandeză a pierdut la mare luptă, scor 6-7 (3), 6-4, 6-10 jocul în care au întâlnit dublul german format din Kevin Krawietz și Andreas Mies, cei care sunt deținătorii titlului de la Roland Garros. După un break-rebreak la mijlocul setului inaugural, Horia și Juls au avut șansa de a-l închide în favoarea lor la 6-5 și punct decisiv, dar nemții au depășit momentul delicat și au avut putearea de a se impune în tiebreak. Un break luat în primul ghem al setului secund a fost de ajuns pentru băieții noștri să egaleze scorul la seturi și să intre în decisiv, unde au pornit promițător cu 3-1, dar adversarii lor au întors la 7-3 și au închis partida fără a-și mai ceda serviciul.

Următorul meci în grupă este programat miercuri contra francezilor Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut.

Alte știri din Tenis de câmp