Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Turneu preolimpic: Tricolorii pierd în prelungiri cu UngariaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Feb 2020

Turneu preolimpic: Tricolorii pierd în prelungiri cu Ungaria

Înarmați cu o bună doză de moral după prestația promițătoare din meciul de debut contra Marii Britanii din cadrul turneului contând pentru runda a treia de precalificare olimpică, jucătorii tricolori au evoluat din nou foarte bine în jocul din această seară în care au întâlnit echipa Ungariei, în fața căreia au cedat cu 2-3 (1-1, 0-0, 1-1, 0-1).

Pe gheața patinoarului de la Nottingham, jucătorii pregătiți de antrenorul principal Julius Penzes și ”secundul” Marius Trandafir au deschis scorul rapid, la numai 35 de secunde de la primul angajament, autor Daniel Trancă din pasa lui Zsombor Molnar, însă replica formației Ungariei a fost pe măsură. În minutul 1:56 canadianul naturalizat Andrew Sarauer a restabilit egalitatea, rezultat ce a persistat până în ultima treime a jocului. În minutul 44:24 Kristof Papp a adus Ungaria în avantaj după un dribling scurt în fața lui Patrik Polc, însă tricolorii nu au capitulat și după ce au ratat ocazii bune în situație de dublă superioritate, au egalat la 2 în minutul 55:09 prin Anton Butochnov după o pătrundere impetuoasă prin centrul defensivei maghiare. Intrat în prelungiri, jocul a fost decis de execuția lui Csanad Erdely venită la 15 secunde de la startul reprizei suplimentare și astfel balanța s-a înclinat decisiv în favoarea Ungariei, care va juca duminică cu Marea Britanie meciul decisiv pentru calificarea în faza a 4-a a calificărilor la Jocurile Olimpice. Tot mâine este programat ultimul meci al României, cel contra Estoniei.

Programul și rezultatele turneului sunt următoarele:

Joi, 6 februarie

Ungaria - Estonia  4-1 (1-0, 2-1, 1-0)

Marea Britanie - România  4-3 (2-1, 2-1, 0-1)

Sâmbătă, 8 februarie

Ungaria - România  3-2 (1-1, 0-0, 1-1, 1-0)

Estonia - Marea Britanie

Duminică, 9 februarie

România - Estonia

Marea Britanie - Ungaria

Alte știri din Hochei