Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Oină
Turneu de oină pe Stadionul Cotroceni din BucureștiSportPictures.eu
25 Iun 2014

Turneu de oină pe Stadionul Cotroceni din București

La finele acestei săptămâni, mai exact în data de 29 iunie, pe Stadionul Cotroceni din București se va desfășura primul turneu al play-off-ului campionatului național de oină. La competiție vor participa cele patru echipe calificate în urma sezonului regulat: Frontiera Tomis Constanța (campioana en-titre), Straja București, Oltul Turnu Roșu și Biruința Gherăești.

Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, prima sesiune urmând a avea loc între orele 9.30 și 11.00. După aceea, Federația Română de Oină a inclus în program un meci al vedetelor, iar partidele oficiale se vor relua după-amiază, la ora 16.30.

Biruința Gherăești vine aureolată de câștigarea Cupei Gherăești, competiție pe care a organizat-o comuna nemțeană duminică, 22 iunie. Alături de formația emblemă a localității, la întrunire au mai fost prezente Brigada Gherăești, Stejarul Pârcovaci și o echipă de old-boys din comună.

Alte știri din Oină