Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Yachting
Trofeul Tomis și-a deschis vineri porțile la Eforie Nord
21 Apr 2017

Trofeul Tomis și-a deschis vineri porțile la Eforie Nord

Cu toate că vremea nu pare să țină cu sporturile nautice, prima competiție de yachting sportiv din sezonul 2017, Trofeul Tomis, și-a deschis astăzi porțile, la Marina Eforie. Organizat de Yacht Club Regal Român (YCRR) și aflat la a 56-a ediție, concursul a adunat la malul Mării Negre 27 de sportivi din România și Bulgaria care se vor întrece în patru clase de concurs: Optimist, Laser 4.7, Laser Radial și Laser Standard.

Pentru mai micii sau mai marii concurenți, temperatura scăzută și vântul puternic nu au constituit o piedică în calea pasiunii pentru sportul cu vele. Reprezentantul YCRR, Ender Bolat, este optimist, însă, în privința condițiilor meteorologice având în vedere că sâmbătă și duminică se anunță o vreme numai bună pentru concurs. ”Prognoza ne arată pentru următoarele zile vânt mediu și cred că ne vom bucura, astfel, cu toții de acest eveniment”, spune reprezentantul YCRR.

Competiția a fost declarată deschisă astăzi și se va încheia duminică. Sunt programate a se desfășura nouă curse. Cursele sunt conduse de Cosmin Andronic, Ofițer de Cursă Internațional, Comitetul de Protest fiind prezidat de Cristian Tabacu, Judecător Național.

Alte știri din Yachting