Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Trofeul ”Petre Mitu” va avea loc la PantelimonRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Sep 2016

Trofeul ”Petre Mitu” va avea loc la Pantelimon

Pe terenul din incinta unitatii militare din localitatea ilfoveana Pantelimon, in data de 1 octombrie, va avea loc Trofeul Petre Mitu la rugby.

​Reuniunea rugbystica va incepe la ora 10.00, pe agenda fiind propuse mai multe meciuri de copii, intre grupele celor de la CSO Pantelimon si adversari invitati de la cluburile rivale.

​Petre Mitu este originar din Pantelimon si are 39 de ani. S-a impus ca unul dintre cei mai buni mijlocasi la gramada din rugby-ulromanesc, fiind de 30 de ori international. Capitan al echipei nationale a Romaniei, Petre Mitu a facut cariera in Franta, unde a jucat la mai multe grupari de top, in campionatul intern si in cupele europene.

​De doi ani, Petre Mitu este imobilizat de o boala crunta, scleroza laterala amiotrofica. Inclusiv Federatia Romana de Rugby, in urma cu ceva timp, a scos la licitatie mai multe obiecte rugbystice, fondurile colectate ajungand in conturile lui Petre Mitu.

Trofeul care poarta numele internationalului roman va fi organizat de catre Primaria orasului Pantelimon, in colaborare cu CSO Pantelimon.

Alte știri din Rugby