Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Trofeu de dublu pentru Irina Begu!Bogdan Iordache / Mediafax Foto
06 Apr 2014

Trofeu de dublu pentru Irina Begu!

Irina Begu a câștigat turneul de dublu din cadrul turneului ITF Seguros Bolívar Open de la Medellin, Columbia, alături de argentinianca Maria Irigoyen după ce au învins în ultimul act al competiției dublul format din australianca Monique Adamczak și rusoaica Marina Shamayko. Victoria a venit în două seturi – 6-2, 7-6 – și este a doua într-un turneu ITF în acest an.

De notat că în finala anterior câștigată în urmă cu trei săptămâni al Sao Paolo una dintre adversare i-a fost partenera de azi. Maria i-a fost adversară Irinei și înainte de finala de dublu într-una din semifinalele de simplu ale turneului, dar jucătoarea noastră s-a impus în două seturi – 6-1, 6-1. În ultimul act adversară îi va fi jucătoarea paraguayană Veronica Cepede Royg, clasată pe locul 162 în ierarhia WTA și cap de serie numărul 4. Jucătoarea noastră, locul 129 WTA și cap de serie numărul 3 al turneului, are două victorii din două întâlniri cu Cepede Royg, ambele derulate în turnee braziliene din acest sezon, la Rio de Janeiro și Campinas.

Alte știri din Tenis de câmp