Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Tristețe la Masa TăceriiSportPictures.eu
02 Mar 2014

Tristețe la Masa Tăcerii

Pandurii au început prost meciul contra celor de la Ceahlăul Piatra Neamț. În minutul 9 Garcia îi fură mingea lui Slavickas, prea relaxat în această fază, la 30 de metri de poarta gazdelor, din preluarea largă Onciu încearcă să degajeze, dar îl lovește pe mijlocașul nemțean care rămâne singur cu portarul Stanca și îl depășește cu un dribling larg către zona din stânga a careului mare. Venit din spate, Chitoșcă îi ”fură” golul lui Garcia și trimite către poarta goală. Îngândurat, ”profesorul” Pustai se plimbă prin ploaia mocănească și calculează non-stop. Dar calculele nu sunt puse în practică de elevii săi și rezultatul este în continuare 0 în dreptul lor. În minutul 33 Lucas Garcia a făcut ce a vrut cu adversarul său direct de pe partea dreaptă a direcției de atac a nemțenilor și încheie cu un șut reținut în doi timpi de Stanca. În minutul următor gazdele cer penalty la o fază în careu în care Nistor a fost călcat de adversarul său, dar nu atât de evident pentru arbitrul Ovidiu Hațegan. În minutul 41 Paraskevas este cât pe ce să le dea o mână de ajutor oaspeților și degajarea sa iese în corner puțin pe lângă bara porții lui Stanca. În prelungirile reprizei, Nicoară primește o pasă de la Nistor și șutează puțin peste poartă.

După reluare, Pandurii arată altă față și încep bine. Bud șutează puternic din afara careului, din poziție centrală în minutul 47. Un minut mai târziu, Lucas Garcia pătrunde periculos către poarta lui Stanca însă șutul său trece departe de poartă. Garcia mai are un ”dialog” cu Stanca în minutul 54, dar portarul reține fără probleme. 11 minute mai târziu, Nicoară primește cu noroc la colțul careului mic o minge centrată de Ungurușan, driblează, dar trage peste. Două minute mai târziu, Chitoșcă întoarce în careu pentru Constantinescu, dar mingea șutată de vârful nemțean este deviată în corner. Egalarea vine din penalty, obținut de Nicoară după un contact cu Marc, contact care l-a convins pe Ovidiu Hațegan să arate punctul cu var. Alex Dos Santos transformă și gazdele se aruncă în atac. Nemțenii sunt însă stăpâni pe ei și în minutul 77 Constantinescu centrează pentru Achim, iar reluarea acestuia cu capul de la șase metri lovește pământul și iese în aut de poartă. Până la final gazdele presează, dar fără a concretiza. Scorul final rămâne 1-1 (0-1), iar punctele împărțite nu mulțumesc gazdele, care cu 35 de puncte rămân pe 4 la 9 lungimi în spatele lui Petrolul și ratează desprinderea de Dinamo, și mulțumesc oaspeții, mai ales din prisma jocului prestat. Ceahlăul nu urcă, rămân pe 8 cu 29 de puncte, la unul în spatele celor de la CFR Cluj.

 

Pandurii (antrenor Cristi Pustai): Stanca - Unguruşan, Paraskevas (min. 46 Dos Santos), Erico, Momcilovici - Anton, Breeveld – Distefano (min. 46 Buleică), Nistor, Nicoară – Bud (min. 65 Ciucur)

Alte rezerve: Gliwa, Shamsin, Bohale, Mamele

Ceahlăul (antrenor Constantin Ilie): Calancea - Dumitraş, Marc, Ichim, Stavlickas - Onciu, Achim – Popadiuc (min. 80 Ştefănescu), Garcia (min. 86 Cazan), Chitoşcă (min. 71 Ntambue) - M. Constantinescu

Alte rezerve: Jovici, Rusu, Tăbăcariu, Margină

Alte știri din Fotbal