Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Tricolorii termină pe locul 2 la ”4 Nations Cup”Mircea Roșca / SportPictures.eu
30 Dec 2018

Tricolorii termină pe locul 2 la ”4 Nations Cup”

Selecționata masculină a României a participat vineri și sâmbătă la un turneu amical de pregătire la Opole, în Polonia.

Turneul internațional ”4 Nations Cup” a reunit în afara țării gazdă și a României selecționatele Cehiei și Japoniei, în prima zi elevii lui Manuel Montoya întâlnind echipa Cehiei. Un meci controlat bine de tricolori în majoritatea timpului le-a adus victoria la limită pe un final în care adversarii reușiseră să preia conducerea în minutul 54, 24:23, dar și-au păstrat calmul și au închis tabela cu scorul de 27:26 (15:14). Golurile au fost înscrise de Grigoraș - 8, Csepreghi - 7, Racoțea - 5, Negru - 3, Căbuț, Rotaru - câte 2.

În primul meci al zilei de vineri, Polonia a învins la lovituri de departajare Japonia, scor 29:28 (11:13, 14:12, 4:3), astfel încât echipa gazdă și România s-au întâlnit în sâmbătă seară în meciul pentru câștigarea trofeului. Un nou joc foarte bun i-a adus pe tricolori la un pas de cucerirea trofeului conducând 24:23 cu un minut înainte de final. Egalați, ei au ratat însă ultimul atac și au fost nevoiți să intre în loteria aruncărilor de departajare, acolo unde gazdele au ratat mai puțin și și-au adjudecat trofeul după victoria cu scorul de 30:29 (9:10, 15:14, 6:5). Pentru tricolori golurile finalei au fost înscrise de Bujor - 7, Negru - 6, Csepreghi, Onyejekwe, Racoțea - câte 3, Căbuț, Buzle, Mănescu - câte 2, Grigoraș – un gol.

Alte știri din Handbal