Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Tricolorii părăsesc BeijingulAFP / Mediafax Foto
02 Oct 2018

Tricolorii părăsesc Beijingul

Ultimii români prezenți la China Open, competiție cu premii totale în valoare de 8.285.274 USD, au fost eliminați astăzi.

Mihaela Buzărnescu și Monica Niculescu au pierdut dramatic partida din turul secund în care le-au întâlnit pe poloneza Alicja Rosolska și americanca Abigail Spears. După ce fiecare parte a câștigat câte un set, decisivul a pornit excelent pentru jucătoarele tricolore, care s-au distanțat constant de la 4-1, 6-2 și 9-5 având nevoie de un singur punct pentru a se califica în sferturile de finală. Cu o serie incredibilă de șase puncte, Rosolska și Spears au pus capăt partidei după o oră și 43 de minute cu scorul de 4-6, 6-4, 11-9, iar Monica și Mihaela sunt nevoite să se mulțumească doar cu câte 120 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 24.830 USD.

În turul inaugural al probei de dublu masculin, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au avut parte de un meci dificil în compania perechii cap de serie numărul 3 formată din columbienii Juan Sebastian Cabal și Robert Farah. După un prim set echilibrat, decis în prelungirile tiebreak-ului, actul secund a fost adjudecat clar de sud-americani și după o oră și 27 de minute s-au impus cu 7-6 (8), 6-2. Câștigul lui Horia și Juls este reprezentat de un cec comun în valoare de 14.380 USD.

Alte știri din Tenis de câmp