Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Tricolorii, galop de sănătate cu GeorgiaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Iun 2016

Tricolorii, galop de sănătate cu Georgia

Naționala de fotbal a României a încheiat pregătirile pentru debutul la turneul final al Campionatului European din Franța, cu un succes reconfortant, 5-1 împotriva modestei naționale a Georgiei.

Partida de pe Arena Națională din București a pornit practic de la 2-0, Adi Popa deschizând scorul în minutul 2, după care un fundaș georgian și-a introdus balonul în proprie poartă, în minutul al treilea al confruntării.

Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic notabil, iar în partea secundă băieții noștri s-au dezlănțuit din nou. Stanciu a marcat după o combinație frumoasă, după care au survenit modificările de jucători și o oarecare stare de relaxare în rândurile noastre. Acest lucru a condus către un joc mai bun al gruzinilor, care au marcat golul de onoare, după care finalul ne-a aparținut cu reușitele lui Torje și Keșeru.

Scor final 5-1 pentru elevii lui Anghel Iordănescu, care pleacă astfel spre Hexagon cu un moral foarte bun.

Debutul la Euro 2016 se va produce pe data de 10 iunie, de la ora 22.00, în uvertura competiției, contra naționalei țării gazdă, Franța.

Alte știri din Fotbal