Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Tricolorii U21 și-au aflat adversarii din preliminariile Euro 2021Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Dec 2018

Tricolorii U21 și-au aflat adversarii din preliminariile Euro 2021

Marți, 11 decembrie, la Nyon, a avut loc tragerea la sorți pentru Campionatul European de tineret care va avea loc în Ungaria și Slovenia. Naționala pregătită de Mirel Rădoi s-a aflat în urna a doua valorică, pe baza rezultatelor din ultimele trei campanii de calificare.

România va face parte din grupa a 8-a alături de Danemarca, Ucraina, Finlanda, Irlanda de Nord și Malta.

La calificările care încep în toamna anului viitor sunt eligibili pentru echipa națională U21 toți jucătorii născuți începând cu data de 1 ianuarie 1998.

Au fost trase la sorți 8 grupe de câte 6 echipe și una de 5. Se califică la EURO câștigătoarele celor 9 grupe, în timp ce primele două formații clasate pe locurile secunde vor disputa un baraj în dublă manșă pentru ultimul loc la turneul final. Gazdele Ungaria și Slovenia sunt calificate din oficiu.

Preliminariile încep în perioada 18-20 martie 2019, însă pentru selecționatele calificate la EURO 2019 primele meciuri vor fi programate abia în perioada 2-10 septembrie 2019.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Juniori