Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Tricolorele și-au luat revanșa în dubla amicală cu SpaniaSabin Malisevschi / SportPictures.eu
19 Mar 2017

Tricolorele și-au luat revanșa în dubla amicală cu Spania

Sala Dinamo a fost gazda celui de-al doilea meci amical pe care echipa de senioare a României l-a disputat cu puternica selecționată a Spaniei. După ce vineri victoria le-a aparținut ibericelor cu 24:21 (9:13), astăzi fetele coordonate de pe bancă de spaniolul Ambros Martin și-au luat revanșa cu o victorie la limită 21:20 (11:8).

Cele două formații s-au aflat alternativ la conducere pe tabelă, oaspetele având trei goluri în față până în minutul 18, 6:3, când fetele noastre au preluat inițiativa și au întors la 7:6 și au încheiat prima repriză cu trei lungimi avantaj.

În partea a doua a jocului româncele au menținut avantajul și l-au mărit la patru 18:14 aproape de jumătatea reprizei. Cu 20:16 în minutul 50, tricolorele intră într-o eclipsă și le permit ibericelor să se apropie la un singur gol 20:19 cu patru minute înainte de ultima sirenă. Mai concentrate în defensivă, româncele reușesc să stăvilească ofensiva adversă și să înscrie în minutul 59 golul victoriei. Spania mai înscrie încă o dată, dar nu mai are puterea să egaleze și partida se încheie cu victoria formației noastre, pentru care au înscris Chiper – 6, Tiron, Pintea, Chiricuță, Popa – câte 3, Pricopi – 2, Perianu – 1.

Alte știri din Handbal