Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Tricolorele câștigă grupa de calificare la Campionatul EuropeanMircea Rosca / SportPictures.eu
03 Iun 2018

Tricolorele câștigă grupa de calificare la Campionatul European

În sala ”Romeo Iamandi” din Buzău, selecționata României a primit vizita Portugaliei în ultimul meci contând pentru grupa a 4-a a fazei a doua a preliminariilor Campionatului European de handbal feminin 2018 ce va avea loc în Franța între 29 noiembrie și 16 decembrie.

Având nevoie de un punct pentru a încheia pe primul loc grupa și implicit pentru a deveni cap de serie la tragerea la sorți ce va avea loc marți, 12 iunie, fetele pregătite de Ambros Martin au învins cu 32:28 (19:13) și și-au respectat statutul de lider în fața unei echipe ce nu înregistrase nicio victorie în celelalte 5 partide disputate

. Pentru tricolore golurile au fost înscrise de Eliza Buceschi – 10, Laura Chiper – 4, Valentinei Ardean-Elisei și Cristina Laslo – câte 3, Melinda Geiger, Crina Pintea, Laura Popa, Laura Pristaviţă și Daniela Rațiu – câte 2, Ana-Maria Drăguț și Paula Vișan – câte un gol.

În celaltă partidă disputată în grupa a 4-a, Rusia a învins pe teren propriu la Astrahan selecționata Austriei cu scorul de 26:25 (16:13).

Alte știri din Handbal