Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Trei români pe tabloul principal la DubaiSportPictures.eu
23 Feb 2014

Trei români pe tabloul principal la Dubai

Adrian Ungur și Marius Copil au repurtat victorii în meciurile decisive pentru accederea pe tabloul principal al turneului de simplu Dubai Duty Free Tennis Championships.

Adrian a trecut în două seturi de grecul Theodoros Angelinos, poziționat pe 260 în clasamentul ATP. După 80 de minute de joc, scorul a fost 6-4, 6-2, Adrian fiind în permanență la conducerea jocului. Într-un alt meci al zilei, Marius Copil a reușit să îl depășească pe principalul cap de serie al calificărilor și ocupant al locului 95 în clasamentul ATP, olandezul Jesse Huta Galung. Victoria a fost muncită, după aproape două ore de joc, chiar dacă a fost obținută în două seturi – 7-6, 7-5.

Adversarii românilor în primul tur de pe tabloul principal vor fi Roberto Bautista Agut (nr. 51 ATP) pentru Adrian Ungur și Thomas Berdych (nr. 6 ATP și cap de serie nr. 3). Intrat direct pe tabloul principal, Victor Hănescu se va confrunta cu Jo-Wilfried Tsonga (nr. 10 ATP și cap de serie nr. 5).

Alte știri din Tenis de câmp