Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Trei puncte și retrogradareAlexandru Raita / Mediafax Foto
21 Mai 2014

Trei puncte și retrogradare

Direcția era numai una pentru gazdele de la Săgeata Năvodari în meciul cu CFR Cluj: victorie!

Fără trei puncte nu se putea îndeplini condiția de salvare de la retrogradare și de aceea băieții lui Cătălin Anghel s-au aruncat în atac cu tot curajul. Acesta a fost răsplătit repede, în minutul 5 Pană deschide scorul după o reluare la colțul scurt, lângă bara din stânga lui Felgueiras, după o centrare primită de pe partea opusă deviată de un coleg din avanposturi. Gazdele nu slăbesc strocul și în minutul 30 sârbul Deletic dublează avantajul printr-o lovitură de cap plasată la colțul lung după o centrare ideală a lui Johnson.

La pauză clasamentul le era favorabil năvodărenilor, iar clujenii erau cu gândul deja la tururile preliminare din Europa League, ca urmare a retragerii licenței echipei Dinamo pentru cupele europene. Momentele de reverie sunt întrerupte de golul lui Deac, marcat cu un șut din mijlocul careului după pătrunderea și centrarea lui Camora. Finalul îi găsește triști pe cei de la Săgeata, sperând în miracolul unui gol al egalării pentru Concordia la Timișoara.

Miracole nu se întâmplă în fiecare zi și Săgeata – CFR Cluj 2-1 (2-0) înseamnă, din păcate, trei puncte și retrogradare pentru băieții de pe litoral.

 

Săgeata Năvodari (antrenor Cătălin Anghel): Panagopoulos - Tudose, Fl. Popa, Munteanu, David Lopez - Pană, Johnson - Achim (min. 74 Chiacu), Vezan, Deletici (min. 62 Al. Grigoraş) - M. Roman II (min. 54 Guerra)

Alte rezerve: Băican, Mera, Bărbulescu, Chiţu, V. Dinu

CFR Cluj (antrenor Vasile Miriuță): Felgueiras - V. Maftei, I. Rada, Tiago, Camora - Muniru (min. 63 Vereş), D. Djokovici - C. Deac, Negruţ (min. 31 Batin), Fl. Costea (min. 35 Păun) - Tade

Alte rezerve: Amadio, Velayos, Pintea, Ţîrlea

Alte știri din Fotbal