Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Trei puncte și calificare în play-offValics Lehel / SportPictures.eu
27 Feb 2016

Liga 1: Trei puncte și calificare în play-off

Suspansul s-a păstrat până în ultimele secunde ale partidei de la Târgu Mureș, unde ASA a primit vizita celor de la FC Botoșani. Cu urechea la evoluția scorului de la Pitești dintre Steaua și CSMS Iași, ardelenii și-au învins adversarii și au jubilat după cele 90 de minute în care au tremurat o singură dată.

Țucudean a adus bucuria în tribunele stadionului din Târgu Mureș în minutul 14, cu un șut superb din marginea careului de 16 metri al moldovenilor, balonul trimis de el ajungând în vinclul porții lui Pleșca. A fost singura reușită a partidei și a fost golul care a dus ASA în play-off, obiectiv stabilit la începutul campionatului. Vașvari a așternut liniștea în minutul 76, dar șutul său puternic trimis din lovitură liberă de la 30 de metri a fost respins în transversală de Stăncioiu.

Scorul final ASA – FC Botoșani 1-0 (1-0) îi duce pe mureșeni între primele 6 echipe și pornesc în faza a doua a campionatului cu 19 puncte, în timp ce botoșenenii bifează a treia înfrângere consecutivă cu scor identic.

 

ASA (antrenor Carol Fekete): Stăncioiu - G. Matei, M. Constantin, I. Gonzalez, Pârvulescu - G. Mureşan, Brandan (min. 57 R. Costa) - Jazvic, Voiculeţ, Dedov (min. 77 Buș) - Ţucudean (min. 88 Gorobsov)

FC Botoşani (antrenor Cristian Pustai): Pleşca - Dimitrov, Ngadeu, Miron, Popovici (min. 84 Ivanovici) - Vaşvari, Cucu - Martinus (min. 55 Hadnagy), Cabrera, Fulop (min. 46 Casado) - Matulevicius

Alte știri din Liga 1