Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Arte marțiale
Trei medalii românești la Europenele de samboSportPictures.eu
19 Mai 2014

Trei medalii românești la Europenele de sambo

Delegația României a obținut un total de trei medalii, toate de bronz, la Campionatele Europene de sambo, organizate la București, la Sala Polivalentă. Din nefericire, din cauza defectuoasei modalități de promovare a evenimentului, nu suntem în măsură să vă precizăm, stimați cititori, care sunt numele sportivilor români ajunși pe podium.

Tot ceea ce am putut afla după ce am apelat un număr de telefon găsit pe site-ul Federației Ruse de Sambo, este că România a ocupat trei locuri 3 și cinci locuri cinci. Nimic mai mult!

Site-ul oficial al Federației Române de Sambo, www.frsambo.ro, nu mai este actualizat de doi ani. Ultimele informări acolo datează de la precedenta competiție europeană găzduită de București, în 2012.

Din păcate, un astfel de eveniment, de anvergura unei reuniuni continentale, nu a fost promovat aproape deloc, așa că presa nu a putut să reflecteze pe larg ceea ce s-a petrecut pe suprafețele de luptă. Poate că acest semnal va deschide ochii celor care trebuie să ia măsurile necesare. Altfel, performanțele celor de la sambo riscă și mai departe să treacă neobservate.

Ne cerem scuze cititorilor pentru această abordare, dar, în egală măsură și sportivilor români medaliați, pentru că nu le putem dezvălui identitatea. 

Alte știri din Arte marțiale