Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Transfer la campioana Belgiei pentru Ștefania VătafuMircea Rosca / SportPictures.eu
11 Iul 2018

Transfer la campioana Belgiei pentru Ștefania Vătafu

Plecată anul trecut la Tenerife, în prima sa aventură în străinătate, Ștefania Vătafu, una dintre cele mai valoroase jucătoare din fotbalul românesc, va evolua din sezonul viitor la o altă formație cu nume, Anderlecht Bruxelles, campioana Belgiei. Transferul la Anderlecht poate fi socotit drept un cadou perfect pentru Ștefania Vătafu, care joi, 12 iulie, va împlini 25 de ani.

Om de bază în naționala României, pentru care a debutat în urmă cu nouă ani, Ștefania Vătafu e așteptată de oficialii clubului Anderlecht să ajute noua sa echipă cu experiența căpătată în Liga Campionilor, unde a evoluat ani în șir cu Olimpia Cluj, dar și în campionatul Spaniei. Sezonul trecut, Ștefania a încheiat pe locul patru cu Tenerife în Primera Division, după granzii Atletico Madrid, Barcelona și Athletic Bilbao.

”Este o nouă provocare si un nou început, voi avea ocazia de a juca din nou în grupele Champions League, unde avem ca obiectiv principal avansarea în fazele superioare. Va fi cu siguranță o experiență interesantă pentru că e pentru prima dată când voi juca în Champions League, însă nu cu Olimpia. Toată lumea m-a primit foarte bine, atât staff-ul cât și fetele din cadrul echipei, ceea ce mă face să cred că adaptarea mea aici va fi una foarte rapidă”.

Campioană a Belgiei anul acesta după o pauză de două decenii, Anderlecht Bruxelles va evolua în Grupa a 3-a preliminară a UEFA Women's Champions League, alături de formațiile Glasgow City (Scoția, gazda meciurilor), Górnik Łęczna (Polonia) și FC Martve (Georgia).

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal