Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Transfer: Pantilimon devine ”viespe”AFP / Mediafax Foto
19 Ian 2016

Transfer: Pantilimon devine ”viespe”

Watford F.C., echipă clasată pe locul 12 în Premier League, a anunțat oficial transferul portarului Costel Pantilimon de la Sunderland A.F.C. în urma unei tranzacții financiare ce nu a fost făcută publică.

Contractul portarului de 28 de ani al echipei naționale a României prevede un angajament pe o durată de trei ani și jumătate. Cu un sezon în care evoluțiile sale au fost din ce în ce mai bune, Pantilimon a ieșit din vederile antrenorului Sam Allardyce și era de așteptat trecerea sa de la echipa ”pisicilor negre” la o altă formație.

La Watford, echipa ”viespiilor” așa cum este cunoscută de fanii fotbalului englez, Pantilimon va porni ca o a treia opțiune a antrenorului spaniol Enrique ”Quique” Sanchez Flores, celelalte două variante de portar fiind date de portughezul Heurelho Gomes, cel care a fost titular până în prezent, şi ex-stelistul Arlauskis. Următorul meci al echipei din nord-vestul Londrei va avea loc sâmbătă, 23 ianuarie, pe teren propriu cu Newcastle.

Alte știri din Stranieri