Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Tragere la sorți CL: Sorți prielnici pentru DinamoRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Iul 2017

Tragere la sorți CL: Sorți prielnici pentru Dinamo

În aceeași locație deosebită oferită de un castel din Ljubljana în care a avut loc tragerea la sorți a grupelor principale pentru competiția fetelor, echipele masculine care și-au câștigat dreptul de a evolua în ediția 2017-2018 a Velux Champions League și-au aflat partenerele de grupă din prima fază.

Conform coeficientului, Dinamo București a fost plasată în urna a cincea valorică pentru grupele C și D, din care fac parte câte 6 formații, iar în urma tragerii la sorți efectuare de jucătorii sloveni Dragan Gajic (Veszprem) și Vid Kavticnik (Montpellier) împreună cu vicepreședintele EHF Predrag Boskovic au avut parte de sorți favorabili.

Elevii lui Eliodor Voica au fost plasați în grupa C alături de spaniolii de la Ademar Leon, danezii de la Skjern, slovenii de la Gorenje Velenje, elvețienii de la Kadetten Schaffhausen și norvegienii de la Elverum.

 

Componența completă a celor patru grupe este următoarea:

Grupa A

FC Barcelona Lassa (Spania), HC Vardar (Macedonia), Rhein-Neckar Löwen (Germania), HC PPD Zagreb (Croația), Orlen Wisla Plock (Polonia), MOL-Pick Szeged (Ungaria), IFK Kristianstad (Suedia), HBC Nantes (Franța)

Grupa B

Telekom Veszprem HC (Ungaria), KS Vive Tauron Kielce (Polonia), Paris Saint-Germain Handball (Franța), Aalborg Handball (Danemarca), HC Meshkov Brest (Belarus), Celje Pivovarna Lasko (Slovenia), SG Flensburg-Handewitt (Germania), THW Kiel (Germania)

Grupa C

Abanca Ademar Leon (Spania), Skjern Handball (Danemarca), Gorenje Velenje (Slovenia), Kadetten Schaffhausen (Elveția), Dinamo Bucureşti, Elverum Handball (Norvegia)

Grupa D

Metalurg Skopje (Macedonia), Motor Zaporozhye (Ucraina), Montpellier Handball (Franța), Beşiktas Mogaz Istanbul (Turcia), Chekovskie Medvedi (Rus), câştigătoarea grupei de calificare

 

Faza grupelor începe cu prima rundă în perioada 13-17 septembrie și va dura până la începutul lunii martie 2018. Pentru a se putea califica între primele 16 echipe ce vor continua lupta pentru trofeu, dinamoviștii sunt obligați să termine grupa pe unul dintre primele două locuri ce le va permite să joace barajul de calificare. Echipele câștigătoare ale grupelor A și B se califică direct pentru sferturile de finală, în timp ce formațiile clasate pe poziția a doua, a treia, a patra, a cincea și a șasea a grupelor A și B, precum și a câștigătoarele meciurile de baraj ce opun primele două clasate din grupele C și D se califică pentru optimi.

Alte știri din Handbal