Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Timișoara Saracens se impune la BatumiLeczki Józsi / SportPictures.eu
14 Ian 2018

Timișoara Saracens se impune la Batumi

Pe stadionul Rugby Arena din Batumi, în prima manșă a dublei contând pentru calificarea în semifinalele European Rugby Continental Shield, Timișoara Saracens s-a impus cu rezultatul de 11-6 în fața georgienilor de la RC Batumi, bănățenii reușind să înscrie singura încercare a partidei.

Pe un teren foarte greu cele doua echipei au disputat o partida de uzura si, daca in prima parte a jocului RC Batumi a avut pentru mai mult timp initiativa, timisorenii au stiut sa-si impuna calitatile, aparare exacta, contra-atacuri periculoase, in partea secunda gazdele reusind in putine momente sa-i puna in dificultate pe campionii en-titre.

Primul sfert de ora a apartinut georgienilor, dar Bakhva Kobakhidze a ratat o prima sansa de a deschide scorul, fundasul lui RC Batumi irosind o lovitura de pedeapsa de la aproximativ 40 de metri de butul echipei noastre. Replica banatenilor a venit si ea cu patrunderea lui Horatiu Pungea, blocata insa in 22-ul gazdelor. Presiunea Timisoarei Saracens a continuat si dupa o faza prelungita, Jody Rose a deschis scorul cu un dropgol. Acest avantaj insa nu a putut fi mentinut pana la pauza, RC Batumi reusind egalarea dintr-o lovitura de pedeapsa concretizata de Bakhva Kobakhidze si astfel prima parte s-a incheiat la egalitate, rezultat 3-3.

Dupa reluare elevii lui Sosene Anese s-au aratat mai hotarati in a-si apropia victoria, incercarile inaintarii echipei de pe malurile Begai gasindu-si finalitate dupa un mol, efortul colectiv fiind concretizat pe tabela de marcaj de Andrei Radoi. Desi pentru zece minute RC Batumi a evoluat in 14 jucatori, acelasi fundas Bakhva Kobakhidze a redus diferenta dintr-o tentativa de tinta iar pana la final patrunderea lui Manumua Tevita ar fi putut sa aduca un nou eseu, insa rezultatul final l-a stabilit Gabriel Conache din lovitura de pedeapsa.

Mansa retur a primei faza din Play-Off-ul European Rugby Continental Shild va avea loc pe 20 ianuarie 2018, Timisoara Saracens urmand sa primeasca vizita celor de la RC Batumi pe stadionul Cluj Arena.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby