Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Timișoara Saracens începe asaltul catre Challenge CupCornel Alin Putan / SportPictures.eu
12 Ian 2018

Timișoara Saracens începe asaltul catre Challenge Cup

Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, la Batumi pe Rugby Arena, campioana en-titre, Timișoara Saracens, va disputa prima manșă a dublei programate în cadrul European Rugby Continental Shield împotriva celor de la RC Batumi, cea care va decide calificarea în semifinalele competiției.

RC Batumi nu este o necunoscuta pentru timisorenii care au jucat chiar in ultima etapa a fazei grupelor pe terenul gruzinilor, care atunci s-au impus cu rezultatul de 20-17, o victorie importanta pentru acestia, care le-a asigurat prezenta in Play-Off, anterior avand doar un succes, cu Heidelberg RK si doua infrangeri pe terenurile echipelor Rovigo, respectiv Viadana.

Vicecampioana Georgiei, care ii are in componenta pe Giorgi Tkhilaishvili sau Lasha Khmaladze, ambii jucatori de echipa nationala se afla pe pozitia a cincea in competitia interna si impotriva banatenilor nu vor putea conta pe Beka Urjukashvili, in timp ce antrenorul Davit Gugushvili spera sa poata fi refacuti alti trei componenti de baza ai celor de la RC Batumi, Beka Mamrikashvili, Bekhva Kobakhidze si Beka Toradze.

Timisoara Saracens s-a calificat in aceasta faza a European Rugby Continental Shield de pe prima pozitie in Grupa A, cu trei victorii si o infrangere, echipele invinse fiind Padova, CDU Lisabona si Calvisano. In situatia in care timisorenii vor trece de RC Batumi, pentru calificarea in Challenge Cup ar urma sa intalneasca invingatoarea dublei manse dintre Heidelberg RK si Calvisano.

Conform programarii fazei de Play-Off de catre forul care patroneaza aceasta competitiei, EPCR, Timisoara Saracens are astfel o oportunitate importanta de a disputa finala Continental Shield, in cealalta semifinala urmand sa se confrunte cele doua reprezentate al Rusiei, Yenisey si Krasny Yar.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby