Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Timișoara Saracens a ratat calificarea în grupele Challenge CupCornel Alin Putan / SportPictures.eu
22 Apr 2017

Timișoara Saracens a ratat calificarea în grupele Challenge Cup

Pe stadionul Dan Păltinișanu, Timișoara Saracens a întâlnit echipa Krasny Yar în manșa retur a play-off-ului de calificare in European Rugby Challenge Cup. Deși bănățenii porneau ca favoriți după victoria din tur, succesul a revenit rușilor cu scorul de 27-18 și astfel aceștia se vor regăsi pe tabloul principal al competiției europene în sezonul 2017-2018.
 
Aflata in avantaj dupa victoria cu 17-12 din prima mansa, Timișoara Saracens a inceput prudent si pragmatic cu primele puncte marcate de Gabriel Conache din lovitura de pedeapsa. Initiativa a trecut insa de partea lui Krasny Yar care fara a mai avea ce pierde a fortat marcarea eseului reusit de georgianul Georgi Pruidze. Acelasi centru al rusilor, Georgi Pruidze a mai batut o data defensiva timisorenilor si scorul a devenit de 14-3, ambele incercari ale vizitatorilor fiind transformate de Lasha Malaguradze. Finalul primei reprize a insemnat un asediu total al banatenilor soldat cu doua cartonase galbene pentru Krasny Yar, Sione Fukofuka si Georgi Pruidze, respectiv un eseu marcat la colt de Marius Simionescu.
 
Dupa pauza cu toate ca au revenit pe teren in 13 jucatori tot cei de la Krasny Yar au marcat primii din lovitura de pedeapsa a lui Lasha Malaguradze, Gabriel Conache a redus diferenta prin acelasi procedeu, pentru ca mai tarziu tot Lasha Malguradze sa-si dovedeasca eficienta din fata butului banatenilor. Pe o actiune rapida Krasny Yar a marcat un nou eseu, autor Igor Galinovkiy si cu toate ca Timisoara Sararcens a mai gasit o data drumul catre terenul de tinta advers prin Catalin Fercu, elevii lui Heikell Grainger nu au mai avut puterea sa revina si astfel au ratat sansa calificarii in grupele Challenge Cup.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby