Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
”Tigroaicele”, învinse în thrillerul Ligii CampionilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Feb 2019

”Tigroaicele”, învinse în thrillerul Ligii Campionilor

Campioanele României au fost la un pas de a obține a doua victorie în fața polonezelor de la Chemik în grupa E a Ligii Campionilor, însă au fost depășite incredibil în setul de aur. Asta după ce ”tigroaicele” au condus cu 1-0 și 2-1 la seturi.

”Efectiv nu știu ce s-a întâmplat, nu am o explicație a acestei înfrângeri la care nu ne-am așteptat deloc. Am avut și momente bune....În setul patru, la 20 egal s-a produs un declic și de acolo s-a dus totul pentru noi. Noi, de obicei, trecem peste momentele grele, nu am mai reușit de această dată și în acel punct cred că ne-am demoralizat. Nu s-au schimbat lucruri față de meciul tur, când noi am învins în Polonia...ele au jucat la fel, problema a fost doar la noi. Poate trebuia să fim și mai concentrate. După fiecare înfrângere înveți multe, așa va fi și acum. Nu mai avem ce pierde la meciul cu Fenerbahce și vom da totul pe teren”Alexandra Sobo, voleibalistă CSM București.

”Am început meciul bine, dar nu am fost constante, nu am atins maximum ca nivel de joc. Am făcut prea multe greșeli personale și, de la un punct, în loc să revenim în meci, așa cum am făcut-o de multe ori, noi am picat. În setul patru s-a întâmplat ceva și de acolo s-a stricat totul. Nu ne-am gândit deloc că vom pierde, ci că vom juca bine și vom învinge. Problema a fost că am jucat bine doar un set sau două, și este important să menținem acest ritm pe toată durata jocului, fie că este vorba de trei seturi, patru sau cinci”Mareth Balkestein, voleibalistă CSM București.

Cea mai bună jucătoare a meciului a fost Martyna Lukasik, de la Chemik Police.

Campioanele țării au fost susținute frenetic de peste 1200 de oameni în Sala Polivalentă, ”tirgoaicele” având și o gălăgioasă galerie formată din niponi. Printre ei s-a aflat și ambasadorul Japoniei în țara noastră, care s-a manifestat ca un adevărat suporter și și-a încurajat cât a putut cele patru conaționale legitimate la CSM București.

”Ne bucurăm enorm că au venit oamenii și ne-au susținut, ne face plăcere să jucăm în fața unui asemenea public” - Alexandra Sobo, voleibalistă CSM București.

”Publicul a fost minunat, este mereu ceva special să joci în Liga Campionilor...sperăm ca oamenii să vină și la următorul meci în număr cât mai mare” - Mareth Balkestein, voleibalistă CSM București.

Pentru echipa noastră urmează un alt meci de foc în cea mai tare competiție intercluburi de pe continent, marți, tot în Sala Polivalentă, de la ora 20.00, cu Fenerbahce Istanbul.

Biletele s-au pus deja în vânzare și costă 10 lei la peluză, 20 lei la tribună și 50 lei la lojă. Tichetele se pot achiziționa online accesând link-ul https://www.csmbucuresti.ro/bilete .

Turcoaicele sunt pe primul loc în grupă, cu 13 puncte, urmate de Dinamo Moscova, 10 puncte, CSM București, 4 puncte și Chemik Police, 3 puncte.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Volei