Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
„Tigroaicele” câștigă primul meci din această săptămână contra RapiduluiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Aug 2022

„Tigroaicele” câștigă primul meci din această săptămână contra Rapidului

CSM București a câștigat Supercupa României după un meci foarte intens găzduit de Sala Polivalentă din Capitală.

Duelul din această seară cu campioana Rapid a deschis sezonul competițional al handbalului feminin, care va continua la finele acestei săptămâni cu prima etapă a Ligii Florilor. Cap de afiș al rundei inaugurale este același duel Rapid – CSM București programat duminică, 28 august tot în Polivalentă.

Până atunci, cele două formații vor avea timp să analizeze prestația lor și a adversarelor din partida din această seară. Și au ce analiza, fiecare combatantă având perioade bune de joc, plusul venind în special din experiența superioară a „tigroaicelor” și din prestația foarte bună a portăriței lor Marie Davidsen. Început într-o notă de echilibru, jocul a căpătat atractivitate prin „sprinturile” de pe tabelă a celor două echipe. CSM s-a distanțat de la 3:3 la 5:3, giuleștencele au recuperat terenul pierdut și au egalat la 7 la jumătatea primei reprize, Niackhate a marcat pentru 12:10 pentru „tigroaice” după ce Rapid condusese cu 10:9, dar pe final de repriză tabela se răstoarnă din nou și giuleștencele intră la cabine cu avantaj de trei goluri, 16:13. De doar 5 minute au avut nevoie elevele lui Adrian Vasile pentru a restabili egalitatea în debutul părții secunde, iar în minutul 51 ele conduceau cu 25:22. Diferența se păstrează până spre final, ultimul minut aducând și o accidentare serioasă pentru portărița Rapidului, Kapitanovic, după un duel pentru balon cu Aune.

S-a încheiat CSM București – Rapid 28:26 (13:16) și „tigroaicele” pornesc cu dreptul în noul sezon.

Alte știri din Handbal