Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
”Tigrii” forțează semifinalele Cupei ChallengeRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Mar 2019

”Tigrii” forțează semifinalele Cupei Challenge

CSM București dispută sâmbătă, în Sala Dinamo, de la ora 17.30, prima manșă a sferturilor Cupei Challenge cu bosniacii de la Banja Luka. De 7 ori campioni în fosta Iugoslavie, adversarii au câștigat Cupa Campionilor în 1976 și Cupa EHF în 1991.   

Handbaliștii de la CSM București sunt într-o perioadă de foc, cu meciuri importante atât în ”Liga Zimbrilor”, cât și în competițiile europene.  Pe plan extern, sportivii pregătiți de Paulo Pereira au primul hop sâmbătă, în turul sferturilor Cupei Challenge, un meci în care jucătorii Clubului Sportiv Municipal din București speră să-și asigure, în mare parte, calificarea în semifinale.

Coordonatorul de joc al "tigrilor" și al naționalei Braziliei, Henrique Teixeira speră să păstreze în România trofeul Challenge Cup, cucerit anul trecut de Potaissa Turda: ”Trebuie să facem tot posibilul să câștigăm toate competițiile în care suntem angrenați. Trebuie să jucăm la nivel înalt pentru a ne atinge obiectivele. Ne-am antrenat foarte bine, suntem concentrați, avem o mentalitate pozitivă și cred că dacă ne facem jocul, nu vom avea deloc probleme. Trebuie să știm cum să jucăm pe teren propriu, pentru a ne face meciul mai ușor în deplasare, unde am auzit că fanii lor creează o atmosferă incredibilă”

Dacă va trece de RK Borac Banja Luka, CSM București va întâlni în semifinalele MEN'S EHF Challenge Cup, în dublă manșă, 20/21 aprilie în deplasare, 27/28 aprilie pe teren propriu, învingătoarea din duelul HC Vise (Belgia) și HC Neva Sankt Petersburg.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal