Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Țig, pe tabloul principal la BakuSilvia Ilie / Mediafax Foto
27 Iul 2015

Țig, pe tabloul principal la Baku

Patricia Țig a avut un meci ușor pentru calificarea pe tabloul principal al turneului Baku Cup ce se desfășoară în această săptămână în capitala Azerbaijanului. Jucătoarea georgiană Oksana Kalashnikova, locul 601 WTA, a rezistat mai puțin de o oră în fața compatrioatei noastre clasată pe locul 154 WTA, care a câștigat cu 6-1, 6-3. În turul inaugural al tabloului principal Patricia o va întâlni pe ucraineanca Olga Ianchuk, locul 297 WTA, venită la rândul ei din calificări, iar în turul 2 cel mai probabil va avea o adversară mult mai bine cotată, japoneza Kurumi Nara, locul 61 WTA.

La Florianopolis, în Brazilia, două românce au disputat meciuri pe tabloul de dublu. Ana Bogdan și cehoaica Tereza Martincova au cedat 1-6, 1-6 în partida cu perechea germană Annika Beck / Laura Siegemund. Nici Elena Bogdan nu a avut mai mult succes, cedând 4-6, 3-6 în partida jucată alături de americanca Nicole Melichar împotriva perechii braziliene Maria Fernanda Alves / Laura Pigossi.

Alte știri din Tenis de câmp