Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Dans sportiv
The Grand Ball, competiție internațională de Dans Sportiv în acest weekend în CapitalăFRDS
08 Dec 2017

The Grand Ball, competiție internațională de Dans Sportiv în acest weekend în Capitală

“The Grand Ball”, eveniment internațional organizat în Bucuresti, la RIN Grand Hotel –“ Sala București“, face parte din calendarul competițional al federației mondiale WDSF și aduce la start cei mai buni dansatori de talie națională și internațională.

Pe langa brigada de 40 arbitri oficiali ai Federatiei Romane de dans sportiv, vom avea ca invitati un juriu exclusiv international format din: Ronen Zinshtein (SUA), Violeta Yaneva (Bulgaria), Antun Marki (Croatia), Rey Christophe (Franta), Manuela Faller (Germania), Istvan Toth (Ungaria),Guido Papa & Stefano Fanasca (Italia), Elena Gozun(Moldova), Iwona Golcak & Jakub Krzak (Polonia), Mircea Gavrila (Romania), Marija Prelevic (Serbia), Gunce Yöne(Turcia).

Competitia este organizata sub egida WDSF cu ajutorul Federatiei Romane de Dans Sportiv de Clubul” Generatia 9 “condus de Constantin Vasile si Clubul  “Zedan’s” condus de Ramon Zedan, doua asociati sportive cu renume in peisajul dansului sportiv romanesc si cu rezultate deosebite la nivel national , european si mondial.

De mentionat ca acest mare eveniment este si unul de natura caritabila, prin Campania “Daruieste un zambet “ unde se strang donatii materiale constand in hainute, incaltaminte, alimente, rechizite, jucarii care vor
fi donate dupa cele doua zile de concurs.

Ceremonia de deschidere si Galele finale, se vor desfasura sambata și duminica, 9-10 Decembrie 2017, de la ora 19:30 la “Sala Bucuresti “ din cadrul RIN Grand Hotel.

Alte știri din Dans sportiv