Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi de iarnă
Test reușit la bobAFP / Mediafax Foto
18 Mar 2017

Test reușit la bob

Echipajele de bob 2 persoane feminin, pilotate de sportivele Maria Constantin și Andreea Grecu au încheiat cu succes sezonul preolimpic.

Performanța obținută astăzi de Andreea Grecu (pilot) și Erika Halai (împingător) la etapa finală din circuitul Cupei Mondiale de bob, desfășurată la PyeongChang, în Coreea de Sud, confirmă potențialul unei clasări foarte bun la Jocurile Olimpice. Echipajul de bob feminin a fost unul dintre protagoniștii concursului, sportivele noastre reușid clasarea pe locul 9, după ce în prima manșă s-au situat pe locul 7 la numai o miime de secundă faţă de locul 6. Cu un timp de start în primele 10 poziții, pilotul Andreea Grecu reușește cel mai bun rezultat personal cu un timp total de 1:44.64. Șansele de clasare pentru cel de-al doilea echipaj au fost limitate, în profida unei coborâri foarte bune din cauza accidentării de ultim moment a împingătorei Olivia Vild.

Etapa de Cupa Mondială de la PyeonChang a fost câștigată de echipajele SUA, locul 1 – Jamie Greubel Poser-Aja Evans, locul 2 – Elana Mayers Taylor-Lolo Jones, urmate de echipajul Canadei, format din Alysia Rissling-Chintia Appiah.

La finalul Cupei Mondiale, după cele 8 etape disputate, Maria Constantin ocupă locul 12 în clasamentul general cu 740 de puncte, iar Andreea Grecu locul este pe locul 17 cu 600 de puncte. Pârtia din cadrul Alpensia Sliding Centre, din Coreea de Sud, reprezintă a doua pistă artificială din Asia, după cea de la Nagano, din Japonia, având o lungime totală de 1.376 m. Pârtia a fost special construită pentru Jocurile Olimpice din 2018.

Alte știri din Sporturi de iarnă