Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Tensiune și noroi la ChiajnaSportPictures.eu
08 Mar 2014

Tensiune și noroi la Chiajna

Terenul și-a pus amprenta pe calitatea jocului desfășurat la Chiajna între Concordia și ”U” Cluj.

Cu mai mult curaj decât gazdele, ”șepcile roșii” trec rapid în avantaj după golul marcat în minutul 13 de Lemnaru. La o incursiune pe partea stângă, Kovacs întoarce doi jucători adverși și continuă cu pasă către Boutadjine pe linia careului de 16 metri. Francezul pune mingea dintr-o bucată către Lemnaru, aflat în interiorul careului, acesta pivotează pe lângă un fundaș al Concordiei și îl execută fără probleme pe Rîmniceanu la colțul lung. Borza poate majora scorul în minutul 35, dar Rîmniceanu îl blochează pe clujean. Până la finalul reprizei Leca are șansa egalării, dar bara se opune.

Gazdele mai au de muncit pentru golul mult dorit, care vine abia în minutul 74, când Onduku primește în careu o minge deviată la un șut din afara careului și aduce bucuria în tribune și pe banca de rezerve. Clujenii contestă o poziție de ofsaid, dar golul este validat. În minutul 83 echipa lui Ionuț Chirilă este gata să se prăbușească la ratarea lui Calcan, jucător introdus în teren cu două minute înainte. Mingea trimisă de clujean cu capul din 6 metri lovește bara transversală, iar patru minute mai târziu Bambara îl imită la cealaltă poartă, de data aceasta Niculescu, portarul clujenilor, este cel care se opune.

Concordia – ”U” Cluj 1-1 (0-1) și ambele părți se pot declara nemulțumite de rezultat. Gazdele ocupă poziția a 10-a cu 27 de puncte, iar clujenii rămân în zona fierbinte, pe 16 cu 21 de puncte.

 

Concordia Chiajna (antrenor Ionuț Chirilă): Rîmniceanu – Leca, Bambara, Dima, Melinte – Onduku (min. 80 Coșereanu), Serediuc – Purece, Papasterianos, Roșu – Wellington (min. 31 Zaharia)

Alte rezerve: Cobrea, Ispir, Strătilă, Da Costa, Ioniță

U Cluj (antrenor Mihai Teja): Niculescu - Martac, Dinu, Abrudan, Târnăcop - Bucșă, Lungu (min. 81 Calcan) – Kovacs (min. 67 Rodrigo Menezes), Boutadjine, Borza (min. 72 Takacs) - Lemnaru

Alte rezerve: Niczuly, Szilagy, Rada, Max Nicu

Alte știri din Fotbal