Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de masă
powered by Sadolin
Tenis de masă: Echipa de junioare a României va lupta pentru aur la Europenele de cadeți și junioriHepta / Mediafax Foto
14 Iul 2015

Tenis de masă: Echipa de junioare a României va lupta pentru aur la Europenele de cadeți și juniori

Echipa de junioare a României va lupta pentru aur, marți, cu Belarus (18,00, ora României), la Campionatele Europene de tenis de masă pentru cadeți și juniori de la Bratislava (Slovacia).

Echipa alcătuită din Adina Diaconu, Andreea Clapă, Diana Lupu și Alina Zaharia (antrenor Petre Arnăutu) s-a impus, luni, în fața Angliei cu 3-2, iar în semifinale a întrecut Rusia cu 3-2, prin punctele aduse de Diaconu, Clapă și Lupu.

La cadeți, România (Cristian Pletea, Rareș Șipoș, Ștefan Tonghioiu și Dragoș Oprea, antrenor Stelian Hașoti) a câștigat cu 3-2 în fața Rusiei, în sferturi, dar a fost învinsă cu 3-2 de Italia în semifinale.

Și la cadete, echipa României (Andreea Dragoman, Tania Plăian, Kristina Varga și Andreea Hudușan), antrenată de Marian Filipaș, a ratat calificarea în finală. Tricolorele au dispus în sferturi de Cehia cu 3-1, dar au pierdut semifinala cu Franța: 2-3.

Juniorii Alexandru Manole, Andrei Flămând, Florin Spelbuș și Paul Mladin (antrenor Mădălin Ionașcu) au câștigat meciul cu Estonia (3-2), din Grupa L, și va juca pentru locurile 17-20, primul meci fiind contra Israelului.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Tenis de masă