Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Tecău şi Rojer, învinşi în primul meci de la Turneul CampionilorAFP / Mediafax Foto
10 Nov 2014

Tecău şi Rojer, învinşi în primul meci de la Turneul Campionilor

Perechea Horia Tecău / Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 5, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-3, 3-6, 12-10, de cuplul Alexander Peya / Bruno Soares (Austria/Brazilia), cap de serie numărul 3, în primul meci al Grupei A a Turneului Campionilor de la Londra.

După ce au fost conduşi cu 4-0 şi 5-1 în super tie-break, Tecău şi Rojer au avut o minge de meci, la scorul de 10-9, ratată însă. Peya şi Soares au câştigat trei mingi la rând şi s-au impus după o partidă spectaculoasă, care a durat o oră şi 27 de minute.

În al doilea meci al grupei se vor întâlni, tot luni, fraţii Bob şi Mike Bryan (SUA), principalii favoriţi, şi echipa formată din suedezul Robert Lindstedt şi polonezul Lukasz Kubot, cap de serie numărul 8.

Horia Tecău s-a calificat pentru a treia oară la Turneul Campionilor, prima dată alături de olandezul Rojer. În primele două participări, în 2011 şi 2012, Tecău a făcut pereche cu suedezul Robert Lindstedt, ei fiind eliminaţi de fiecare dată din faza grupelor.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Tenis de câmp