Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Tecău ratează titlul la Washington, Mergea se impune la SopotMircea Roșca / SportPictures.eu
04 Aug 2019

Tecău ratează titlul la Washington, Mergea se impune la Sopot

Colegi în echipa de Cupa Davis a României, Florin Mergea și Horia Tecău au bifat performanțe diferite în acest final de săptămână.

În finala probei de dublu a Citi Open, turneu de categoria ATP 500 cu premii totale în bani de 1.895.290 USD, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au cedat în super-tiebreak în fața capilor de serie 3, perechea Raven Klaasen (Africa de Sud)/Michael Venus (Noua Zeelandă). Scorul consemnat după o oră și 13 minute a fost de 3-6, 6-3, 10-2 în favoarea perechii Klaasen/Venus, iar Horia și Juls au terminat concursul cu un premiu de 300 de puncte de clasament și un cec în valoare de 60.200 USD.

Pe alte coordonate geografice, în Polonia, într-un turneu de altă anvergură, BNP Paribas Sopot Open, turneu de categoria ATP Challenger 100 cu premii în bani în valoare de 92.040 EUR, Florin Mergea și-a încununat revenirea în circuit cu un titlu reușit alături de germanul Andre Begemann. Cei doi s-au impus cu 6-1, 3-6, 10-8 în fața perechii poloneze Karol Drzewiecki și Mateusz Kowalczyk, admiși în baza unui wild-card. Câte 100 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 5.250 EUR reprezintă premiul ce recompensează performanța lui Florin și a partenerului său.

Alte știri din Tenis de câmp