Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Tecău își schimbă partenerul
01 Dec 2013

Tecău își schimbă partenerul

Horia Tecău a anunțat că pentru anul 2014 vrea să încerce o colaborare în proba de dublu cu tenismenul olandez Jean Julien Roger, 32 de ani, locul 15 la dublu masculin în clasamentul ATP.

Tenismanul nostru l-a avut partener în 2013 pe sportivul Max Mirnyi din Belarus (36 de ani, locul 22 în clasamentul ATP la dublu), alături de care ocupa în clasamentul actualizat al Emirates ATP un merituos loc 9, însă rezultatele sub așteptări din acest an l-au făcut să caute un partener mai tânăr, alături de care să crească din punctul de vedere al performanței sportive.

Fost număr 6 mondial, cu 16 titluri câștigate în carieră în proba de dublu (niciunul de Grand Slam), de 3 ori consecutiv finalist la Wimbledon (2010, 2011, 2012) alături de fostul său partener, suedezul Thomas Lindsted, Tecău a fost foarte aproape anul acesta să participle la întrecerea elitei din tenisul mondial, și anume Turneul Campionilor însă nu a reușit să ajungă în finala turneului de la Paris, ATP World Tour Masters 1000, turneu ce l-ar fi propulsat împreună cu partenerul său în intrecerea celor mai bune 8 echipe de dublu din lume.

Rămânând cu cele 3 turnee câștigate în 2013 (Beijing, Bucuresti și Hertogenbosh) sportivul nostru (constănțean ca și cea mai promițătoare jucătoare a tenisului din România la aceasta oră, Simon Halep) își dorește o clasare cât mai bună la sfirșitul sezonului 2014 alături de noul său partener.

Ii dorim succes!

Alte știri din Tenis de câmp