Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Tecău, în grafic la TorontoAFP / Mediafax Foto
06 Aug 2014

Tecău, în grafic la Toronto

Primul tur al Rogers Cup, turneu ce se desfășoară la Toronto, dotat cu premii în valoare de 3.146.920 USD, a programat în competiția de dublu partida dintre Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer și perechea Feliciano Lopez (Spania) – Jurgen Melzer (Austria). Horia și Jean-Julien au reușit să își apropie victoria la capătul a 65 de minute de joc, scorul de pe tabelă fiind 6-4, 6-4.

Meciul a fost echilibrat pe toată durata sa, învingătorii punctând decisiv în momentele cheie ale jocului: ei au reușit singurele două break-uri ale partidei în primul ghem al meciului și apoi în ghemul 3 al setului secund. Dacă în primul set fiecare parte și-a făcut serviciul de o manieră categorică, în actul secund Tecău – Rojer au fost nevoiți să revină de la 15-40 în ghemul 2, pe propriul serviciu, și au ratat șansa unui al doilea break în ghemul 5, când au cedat punctul decisiv după ce au condus cu 0-40.

În turul 2, Tecău – Rojer vor juca împotriva francezilor Michael Llodra – Nicolas Mahut, perechea cap deserie numărul 8 a turneului, care a beneficiat de bye în primul tur.

Alte știri din Tenis de câmp