Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Tecău, finală la ShenzenAFP / Mediafax Foto
27 Sep 2014

Tecău, finală la Shenzen

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer își continuă parcursul de regularitate la Shenzen Open. Creditați cu prima șansă la titlu, Tecău – Rojer și-au confirmat statutul și în semifinala de astăzi disputată contra perechii Santiago Giraldo (Columbia) – Michael Venus (Noua Zeelandă), cei care în turul anterior au repurtat o victorie importantă împotriva perechii Rohan Bopanna (India) - Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakistan), capii de serie numărul 3 ai turneului.

În meciul de astăzi, jucat într-un ritm foarte rapid, cei doi nu au mai putut repeta performanța din meciul trecut, chiar dacă au avut un prim set pe care l-au controlat. Experiența superioară a lui Horia și a partenerului său le-a permis să întoarcă jocul în setul secund și să se impună în supertiebreak. După aproape o oră de joc, Horia și Jean-Julien au câștigat cu scorul 3-6, 6-1, 10-5 și se pregătesc pentru ultimul meci al săptămânii, pe care îl vor disputa în compania perechii australiene Sam Groth – Chris Guccione.

Alte știri din Tenis de câmp