Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Taverna Sârbului, noul partener tehnic al Steaua CSM EximBankRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Iul 2015

Taverna Sârbului, noul partener tehnic al Steaua CSM EximBank

Steaua CSM EximBank a anunțat încheierea unui acord de colaborare cu Taverna Sârbului, un restaurant care păstrează și înobilează calitățile bucătăriei sârbești, şi care va fi partenerul echipei de baschet pentru sezonul 2015-2016.

“Pentru Taverna Sârbului, rețeta succesului o reprezentă tradiția, meseria, disciplina și perseverența. Perseverența pentru a menține arta culinară la un nivel înalt. Succes înseamnă să duci meseria de cârciumar, cu toate calitățile și finețurile ei , la perfecțiune. Colaborarea dintre Taverna Sârbului și Steaua CSM EximBank va fi cu siguranță una benefică, deoarece mâncarea sârbească face casă bună cu sportul de performanță și putem fi siguri că vom putea sătura orice sportiv, indiferent de preferințele gastronomice. Ne dorim să punem umărul la crearea unui viitor mai bun cu ajutorul sportului, să fim parteneri și colaboratori viabili pentru cât mai mult timp pe drumul către reușită. Fie că este vorba despre o întâlnire de afaceri, o ieșire cu echipa sau o recepție pentru oficialii străini, arbitri sau delegațiile echipelor adverse, de un lucru puteți fi siguri: la Taverna Sârbului veți mânca pe săturate. Vă așteptăm să ne treceți pragul“, au precizat reprezentanții Tavernei Sârbului.

Steaua CSM EximBank a demarat împreună cu Taverna Sârbului o acțiune de fidelizare pentru susținătorii echipei. Astfel, toţi fanii înscrişi în programul “Patron la Steaua” vor primi discount de 15% la sută la fiecare consumaţie la Taverna Sârbului. În plus, clubul le pregătește suporterilor concursuri cu vouchere şi carduri progresive, care pot fi utilizate în restaurantele Taverna Sârbului din ţară.

Suporterii care vor intra în posesia cardurilor progresive vor beneficia de un discount de 5% la nota de plată. Cu fiecare consumație, ei vor putea accesa reduceri mai mari, de până la 20% din valoarea notei de plată. La fiecare 2500 lei cumulați din notele de plată la oricare din restaurantele Taverna Sârbului din țară (București, Sinaia, Drobeta, Constanța, Brașov și Timișoara), posesorii cardului vor adăuga un punct procentual pe cardul de fidelitate. Mai mult decât atât, odată înscriși în baza de date a restaurantului, suporterii Steaua CSM EximBank vor beneficia de tort și șampanie din partea casei la aniversarea zilei de naștere.

 

sursa: steauabaschet.ro

Alte știri din Business sport