Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Biliard / Snooker
powered by Real Snooker
Tablou complet pentru sferturile European Masters
07 Oct 2016

Tablou complet pentru sferturile European Masters

Mark Selby, Judd Trump, Mark Davis si Anthony McGill li s-au alaturat pe tabloul celor mai buni opt lui Ronnie O’Sullivan, Neil Robertson, John Higgins si Alfie Burden, care isi asigurasera prezenta in sferturi inca de miercuri.

Mark Davis si-a stabilit o intalnire de foc cu “Racheta” O’Sullivan, dupa o revenire spectaculoasa in fata lui Liang Wenbo. Condus in permanenta pe tabela, pana la 3-3, sportivul de 44 de ani care in urma cu cativa ani a fost la un pas sa renunte la sportul cu tacul pentru un job de birou, a avut sansa in jocul al saselea, atunci cand un contact imperfect la bila maro l-a stopat pe Wenbo din drumul spre sferturi. Davis a raspuns cu lovituri calculate si a impins partida in decisiv, acolo unde a dat o replica de top, depasind break-ul de 103 puncte realizat de Wenbo in frame-ul al treilea, cu o vizita castigatoare de 107 puncte.

Cu acelasi scor de 4-3, Anthony McGill (25 ani) a castigat optimea tinerilor jucatori, in fata lui Scott Donaldson (22 ani). Scotianul va juca, vineri, pentru un loc in semifinale, cu australianul Neil Robertson.

Judd Trump a deschis sesiunea de seara cu o evolutie fantastica in fata lui Andrew Higginson si va incerca, vineri, sa repete evolutia convingatoare in fata lui John Higgins. "Asul din pachet" a fost de neoprit la masa de snooker, reusind break-uri de 61, 94 si 118 puncte (in jocul al treilea), pentru un scor general de 4-0.

Mark Selby l-a urmat pe Trump si in arena, si in sferturile de finala European Masters, si in topul celor mai clare victorii din optimi. "Bufonul" a inchis partida disputata importiva lui Barry Hawkinks cu un scor identic, 4-0, stabilind un duel pentru careul de asi cu surprinzatorul sfertfinalist, Alfie Burden.

 

Meciurile zilei de vineri:

13:00 Judd Trump – John HIggins

14:00 Mark Selby – Alfie Burden

19:00 Ronnie O’Sullivan – Mark Davis

20:00 Neil Robertson – Anthony McGill

Alte știri din Biliard / Snooker