Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Surugiu, primul eseu în ItaliaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Feb 2016

Surugiu, primul eseu în Italia

Cu Florin Surugiu și Florin Vlaicu titulari, Calvisano a obținut o nouă victorie în Campionato Eccellenza, 38-20 pe terenul lui San Dona, la acest succes Florin Surugiu contribuind prin marcarea unui eseu, primul reușit de mijlocașul la grămadă român în competiția de elită din Italia.

Calvisano a bifat victoria cu numărul zece din 11 partide disputate în acest sezon, cu Florin Vlaicu și Florin Surugiu titulari, prezenți pe teren pe toată durata partidei, galben-negrii impunându-se la San Dona. Florin Surugiu a marcat al doilea eseu pentru Calvisano, moment în care scorul era strâns, 10-6, echipa românilor desprinzându-se decisiv după pauză.

Deși a condus după primele 40 de minute cu 7-5 pe terenul lui Padova, L’Aquila a suferit o noua infrangere, 26-7, și rămâne singura echipa din Campionato Eccellenza fara victorie obtinuta in acest sezon. Pentru L’Aquila, Dennis Perju, Marius Sarbe si Vlad Badalicescu au fost titulari, in timp ce la Padova, George Iacob a intrat in repriza secunda, informeaza frr.ro.

Alte știri din Stranieri