Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Șah
Superliga de șah va avea loc la Călimănești-CăciulataMediafax Foto
25 Iun 2014

Superliga de șah va avea loc la Călimănești-Căciulata

Federația Română de Șah a stabilit, într-o ședință de lucru, datele și locul de desfășurare pentru Superligă, masculin și feminin. Astfel, în perioada 8-16 noiembrie, la Călimănești-Căciulata, pe Valea Oltului, maestrii în sportul minții se vor întrece pentru titlurile naționale. Ședința tehnică este programată pentru data de 7 noiembrie.

Echipele masculine trebuie să aibă în componență 6 jucători și patru rezerve, dintre aceștia patru fiind obligatoriu jucători afiliați pe lista FIDE a României. O altă condiție este ca din cei patru aflați pe lista internațională, unul cel puțin să aibă vârsta junioratului.

La feminin, echipele vor avea în alcătuire patru jucătoare și două rezerve. Se menține specificația referitoare la șahistele afiliate pe lista FIDE a României, trei astfel de sportive fiind obligatoriu de inclus la mesele de joc. Dintre fetele de pe lista internațională, una trebuie să fie junioară, conform stipulărilor din regulamentul de desfășurare.

Câte opt echipe, masculin și feminin, vor participa la Superliga de șah. 

Alte știri din Șah