Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: VAR-ul decide jocul de la PloieștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Mar 2023

Superliga: VAR-ul decide jocul de la Ploiești

Petrolul Ploiești pierde pe „Ilie Oană” contra celor de la Universitatea Craiova după un meci în care arbitrul Horia Mladinovici a consultat în două rânduri sistemul VAR anulând un gol gazdelor și validând reușita lui Andrei Ivan care a făcut diferența până la final.

În minutul 37 Meijers a reluat cu capul în plasa porții oaspeților o centrare pe bara a doua trimisă de Jair din lovitură liberă, însă golul a fost anulat din cauza unui ofsaid infim al autorului său. Înainte de pauză, în al treilea minut de prelungiri Andrei Ivan punctează dintr-o poziție la limita ofsaidului și înclină decisiv balanța în favoarea oltenilor. O lovitură de colț la care „găzarii” nu reușesc să degajeze, balonul ajunge la Ișfan în apropierea liniei de fund, pasa acestuia în centreul careului pentru Koljic fiind prelungită în careul mic de unde Ivan a reluat simplu în plasă. Consultarea VAR-ului l-a determinat pe arbitrul Horia Mladinovici să valideze golul. Putea fi 2-0 la pauză, dar Ișfan, scăpat singur cu Vâlceanu, a trimis puțin pe lângă stâlpul din dreapta portarului gazdelor.

Repriza secundă a fost o cursă nebună a ploieștenilor după egalare, însă fără consistență în atac și Universitatea Craiova câștigă cu scorul pauzei.

Cu 51 de puncte, oltenii se apropie la un punct de Rapid, în timp ce Petrolul bifează a patra înfrângere consecutivă și cu 33 de puncte staționează pe locul 9.

 

Petrolul Ploiești - Universitatea Craiova 0-1 (0-1)

A marcat: A. Ivan (min. 45+3)

Petrolul Ploiești (antrenor Florin Pîrvu): Vâlceanu – Doua, Papp, Meijers, Mathaus – Dumitriu (min. 64 Budescu), Seto, Jair Tavares, Ţicu - Irobiso, Grozav (min. 80 M. Bratu)

Universitatea Craiova (antrenor Eugen Neagoe): L. Popescu - Vătăjelu, Zajkov, Badelj (min. 15 Raul Silva), Ndong (min. 46 Vlădoiu) - Işfan, Mateiu, Screciu, A. Ivan (min. 61 Baiaram) – Markovic (min. 80 Găman), Koljic (min. 61 Rivaldinho)

Alte știri din Liga 1