Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Tristețe de toamnă sub ploaia din TrivaleRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Sep 2022

Superliga: Tristețe de toamnă sub ploaia din Trivale

FC Argeș pierde al treilea meci la rând și bifează al patrulea meci fără gol înscris după meciul din Trivale cu CFR Cluj. La rândul său aflată într-o perioadă mai puțin fastă, campioana a luptat la baionetă pentru a obține un succes care să îi dea o gură de oxigen în perioada de pauză ce urmează în campionat.

Malele, fostul jucător al celor de la FC Argeș, a avut prima ocazie de gol a partidei după ce a primit o pasă filtrantă și a furișat balonul pe lângă Straton ieșit neinspirat dintre buturi, dar Viana s-a repliat la timp și a îndepărtat pericolul din fața porții goale. Era minutul 6 al partidei și campioana își declara și pe teren intențiile, dar în minutul 22 gazdele au fost la rândul lor aproape de a deschide scorul. Un balon interceptat de Tofan la mijlocul terenului a ajuns la Garita, care avansează, încearcă să-l dribleze pe Scuffet și intră în unghi, întoarce pentru Tofan, dar șutul acestuia este scos de pe linia porții de Yuri. Înainte de pauză clujenii au avut șansa de a deschide scorul în urma unei faze fixe: o lovitură liberă bătută de Deac de pe partea dreaptă a aruncat balonul în careul lui Straton, defensiva piteștenilor bâlbâie balonul, Yeboah împinge balonul, dar Cestor scoate de pe linia porții.

Gazdele încep mai bine repriza secundă cu Jakolis (min. 52) șutând din prima din centrul careului direct în brațele lui Scuffet și cu Garita (min. 58) scăpat singur cu portarul oaspeților, dar șutul său îl lovește în picior pe acesta. După aceste ratări, clujenii profită de o respingere slabă a lui Straton la lovitura de cap a lui Yeboah și Camora trimite în plasă din apropiere cu toată opoziția lui Cestor. Era minutul 62 și CFR Cluj trecea în avantaj, declanșând scandările spectatorilor care au înfruntat ploaia de toamnă și cereau demisia lui Andrei Prepeliță. Cestor (min. 70) și Ișfan (min. 81) nu prind cadrul porții și FC Argeș pierde la limită partida din Trivale.

Cu 13 puncte, formația piteșteană are timp două săptămâni să își regleze mecanismul de joc înainte de partida cu FCSB. CFR Cluj face 18 puncte și urcă pe locul 4 cu 6 puncte și două meciuri mai puțin disputate decât primele două clasate, Farul și Rapid.

 

FC Argeș - CFR Cluj 0-1 (0-0)

A marcat: Camora (min. 62)

FC Argeș (antrenor Andrei Prepeliță): Straton - Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Vianna - Njike, Raynov (min. 75 Alceus) - Jakolis (min. 75 Meza Colli), Işfan, Calcan (min. 69 Celestine) - Garita

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Scuffet - Braun, Kolinger, Yuri, Camora - Boateng, Muhar, C. Deac (min. 84 Roger) - Yeboah (min. 84 Janga), Malele (min. 74 Cvek), Birligea (min. 90+4 Gîdea)

Alte știri din Liga 1