Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Succes la limită, fără emoții pentru ilfoveniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Mai 2023

Superliga: Succes la limită, fără emoții pentru ilfoveni

FC Voluntari își continuă marșul către locurile de baraj pentru Conference League cu o victorie la limită obținută pe teren propriu în fața celor de la CS Mioveni.

Pe arena „Anghel Iordănescu” elevii lui Liviu Ciobotariu au forțat exact cât au avut nevoie pentru a tranșa victoria contra unei echipe deja retrogradate. La prima ocazie a partidei, în minutul 21, Ricardinho a pătruns în careul oaspeților după un un-doi cu Marcelo Lopes și a pasat de pe linia de fund pentru Nemec în careul mic și slovacul a îndeplinit o formalitate pentru a trimite balonul în plasă. Șase minute mai târziu Matricardi putea dubla avantajul după un corner, dar reluarea sa cu capul de la limita careului mic nu a prins cadrul porții, iar în minutul 43 un contraatac purtat de Nemec a fost stopat de portarul Sima, ieșit oportun dintre buturi pentru a intercepta pasa în lateral a slovacului pentru colegul său de linie Daniel Florea.

Minutul 51 aduce o fază construită perfect de ilfoveni, dar ratată cu nonșalanță de Florea. Un un-doi între Damașcan și Nemec a fost continuat de primul cu o pasă ce a traversat careul pentru Florea, a cărui reluare slabă a fost respinsă de pe linia porții de Șerbănică și tabela se menține neschimbată. Pe final de meci argeșenii încearcă să forțeze egalarea, Garutti (min. 84) are o reluare cu capul pe lângă poartă în urma unui corner, însă scorul rămâne 1-0 până la ultimul fluier al arbitrei de centru Iuliana Elena Demetrescu.

Cu 30 de puncte, FC Voluntari se menține pe locul 9 la un punct în urma primelor două clasate din play-out, iar CS Mioveni rămâne cu 11 puncte pe ultimul loc, 16.

 

FC Voluntari - CS Mioveni 1-0 (1-0)

A marcat: Nemec (min. 21)

FC Voluntari (antrenor Liviu Ciobotariu): M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - M. Lopes (min. 72 Dumiter), D. Florea (min. 87 A. Vlad), U. Meleke (min. 72 Helder Tavares), Raţă, Aliji – Nemec (min. 59 C. Ionuţ), Damaşcan (min. 58 M. Răduţ)

CS Mioveni (antrenor George Cotigă): V. Sima – Rădescu (min. 87 B. Krasniqi), M. Panait, Garutti, Şerbănică - Coşereanu (min. 46 Carnat), Lixandru (min. 73 Benchaib), V. Pop (min. 63 D. Toma), M. Pedroso - B. Rusu (min. 46 Buziuc), Antal

Alte știri din Liga 1