Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: „Șepcile roșii” leagă victoriileFlaviu Buboi / SportPictures.eu
18 Sep 2022

Superliga: „Șepcile roșii” leagă victoriile

Universitatea Cluj leagă două victorii și face 10 puncte după meciul cu Chindia Târgoviște disputat la Mediaș.

Două lovituri de cap trimise în startul meciului prin Florin Ilie (min. 14) și Ely Fernandes (min. 16) au fost cele mai bune șanse de a înscrie ale „șepcilor roșii” în prima repriză, una pe care au dominat-o, dar fără efect pe tabelă. La rândul lor, târgoviștenii nu au avut decât o singură fază în care s-au apropiat mai periculos de buturile lui Gorcea, cea din minutul 24 când Neguț a șutat peste transversală din interiorul careului.

O lovitură liberă de la 18 metri executată de Chamed în minutul 53 a trimis balonul razant cu vinclul din stânga lui Gorcea, apoi Chindia mai are cea mai mare ocazie de a înscrie în minutul 58, când Neguț nu a reușit să-l învingă pe goalkeeper-ul gazdelor din situație de unu la unu. Pe fondul ratărilor Chindiei, doi oameni introduși la pauză de Eugen Neagoe rezolvă meciul pentru gazde în minutul 63. Aflat la limita careului, pe partea dreaptă a direcției de atac, Vlădoiu a pasat în zona punctului cu var pentru reluarea din prima a lui Lorand Fulop care l-a învins pe Căbuz. Cu spatele la zid, târgoviștenii nu mai au până la finalul jocului decât un șut la colțul lung trimis de Popadiuc în minutul 86, însă balonul nu a prins spațiul porții.

Cu doar 3 puncte după 10 etape, Chindia rămâne pe ultima poziție a clasamentului, iar această contraperformanță a dus la decizia tehnicianului Adrian Mihalcea de a demisiona.

 

Universitatea Cluj - Chindia Târgoviște 1-0 (0-0)

A marcat: L. Fulop (min. 63)

Universitatea Cluj (antrenor Eugen Neagoe): Gorcea - Chipciu, F. Ilie, D. Ispas, Briceag – Purece (min. 49 Remacle), G. Simion (min. 46 Vlădoiu), O. Bic – Haită (min. 65 I. Filip), A. Bălan (min. 46 L. Fulop), Ely Fernandes (min. 84 Thiam)

Chindia Târgoviște (antrenor Adrian Mihalcea): Căbuz - Căpuşă, Celea, Orozco Fernandez, Dumitraşcu – Akhmatov (min. 80 Cooper), Vorobjovas - A. Şerban (min. 64 Jipa), N. Chamed (min. 68 Grubac), C. Neguţ (min. 68 Popadiuc) - D. Popa

Alte știri din Liga 1