Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: „Remontada” olteană și emoții pe final pe „Ion Oblemenco”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Mar 2023

Superliga: „Remontada” olteană și emoții pe final pe „Ion Oblemenco”

Universitatea Craiova revine după ce a fost condusă de UTA pe „Ion Obemenco” și după trei victorii consecutive a egalat la puncte FCSB.

Chiar dacă a fost echipa mai dinamică în prima repriză, formația pregătită de Eugen Neagoe a fost condusă din minutul 39 prin golul înscris de Batha cu o lovitură de cap din fața careului mic în urma unei lovituri de colț executată perfect de Roger.

Oltenii au obținut egalarea la scurt timp după startul reprizei secunde. În minutul 52 Markovic a optat pentru varianta șutului din afara careului, iar balonul deviat cu capul de Erico Da Silva îl păcălește pe Kucher și intră în plasă. Lucrurile au revenit la normal pentru olteni în minutul 65 când Koljic a punctat pe tabelă după o verticalizare inspirată a lui Crețu și un șut pe jos trimis de la marginea careului pe lângă Kucher. Finalul de meci putea fi aruncat în aer în minutul 86 când arădenii au ratat o ocazie imensă tot după o lovitură de colț. Otele a reluat dintr-o poziție similară cu cea a lui Batha la primul gol al serii și doar reflexul de ultim moment al lui Popescu a deviat balonul în transversală. Ricoșat în teren, balonul a fost respins apoi de Rivaldinho cu o execuție acrobatică din fața aceluiași Otele, care a urmărit faza.

Universitatea Craiova învinge cu 2-1 și cu 54 de puncte se situează pe locul 4, în timp ce UTA rămâne cu 27 de puncte pe locul 14.

 

Universitatea Craiova - UTA 2-1 (0-1)

Au marcat: Markovic (min. 52), Koljic (min. 65)/Batha (min. 39)

Universitatea Craiova (antrenor Eugen Neagoe): L. Popescu – Vătăjelu (min. 69 Vlădoiu), Zajkov, Raul Silva (min. 62 Al. Creţu), Ndong - Mateiu, Screciu - Işfan (min. 46 Cîmpanu), Baiaram (min. 46 Koljic), A. Ivan - Markovic (min. 78 Rivaldinho)

UTA (antrenor Laszlo Balint): Kucher – Aby Abeid, Erico, Benga, Roger - R. Pop (min. 82 Paşcalău), Idriz Batha, Cascini (min. 69 Anton), Willie Barbosa (min. 69 Stahl) - Postolachi, Milosevic (min. 55 Otele)

Alte știri din Liga 1