Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Remiză pe CibinValentin Macrea / SportPictures.eu
08 Mai 2023

Superliga: Remiză pe Cibin

FC Hermannstadt și FC U Craiova au încheiat fără gol marcat partida de la Sibiu și formația olteană ratează șansa de a reveni în fruntea ierarhiei play-out-ului.

Elevii lui Nicolo Napoli au avut o primă ocazie în minutul 15 la șutul lui Bauza respins în corner, apoi inițiativa a trecut de partea gazdelor. Gurău s-a dovedit a fi inspirat la două baloane trimise de Balaure pe poartă în aceeași fază, primul cu un voleu de la 14 metri, iar cel de-al doilea cu o lovitură de cap din 6 metri, apoi Daniel Paraschiv a avut două ocazii bune de a debloca tabela. Prima în minutul 29, când șutul său din colțul careului mic a fost respins de Gurău în corner, iar zece minute mai târziu, ajuns într-o poziție similară, a ales varianta șutului la colțul lung, însă nu a prins cadrul porții.

După pauză tot el încearcă varianta șutului din afara careului în minutul 58, dar trimite balonul pe centrul porții, pe direcția lui Gurău, aceasta fiind unica fază notabilă până în minutele de final. Oltenii puteau fructifica o lovitură de colț în minutul 85, dar reluarea cu capul a lui Duarte a trecut peste transversală, apoi în replică Babic semnează ultima ocazie a meciului în prelungiri cu o lovitură de cap ce a trimis din mijlocul careului peste transversală.

FC Hermannstadt face 28 de puncte și trece pe locul 10, în timp ce FC U Craiova se menține pe 8 cu 32 de puncte.

 

FC Hermannstadt - FC U Craiova 0-0 (0-0)

FC Hermannstadt (antrenor Marius Măldărășanu): Letica - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ - S. Balaure (min. 81 Bărbuţ), Biceanu (min. 71 Baba Alhassan), Mino Sota, C. Popescu (min. 81 Oroian) – G. Iancu (min. 71 Limaj), D. Paraschiv (min. 90 Babic)

FC U Craiova (antrenor Nicolo Napoli): Gurău (min. 46 R. Popa) - Negru, Duarte, Danny Henriques, Mascarenhas – Asamoah (min. 61 V. Achim), Dr. Albu - Baeten, Bauza, Van Durmen (min. 54 Bahassa) – A. Chiţu

Alte știri din Liga 1